Gasthuisstraat 28

Huurprijs va €250 .p/mnd

Gasthuisstraat 28 – HUUR va. 15 m2

Het industriële kantoorpand, gebouwd in 1920, dient nu als verzamelpand voor ondernemers en flexwerkplekken. Gelegen in het centrum van Kaatsheuvel. Naast voldoende eigen parkeergelegenheid voor en naast het pand, is het prima te bereiken via openbaar vervoer. De werkplekken zijn te huur vanaf 15m2 en verdeelt over twee verdiepingen, de huur is inclusief gebruik van de keuken en bespreekruimte. De voormalige schoenenfabriek te Kaatsheuvel heeft een industriële uitstraling met de authentieke details, waardoor het een prettige werksfeer uitademt.

Momenteel zijn er nog enkele kantoorruimtes beschikbaar. Voor meer informatie bel gerust 0416-274730 of vul het contactformulier in.

 

Enkele huidige huurders zijn Frieke Severs van ‘Frieke Ontwerpatelier’ – Marga Huis in ‘t Veld van ‘BinnensteBoven Kindercoaching’.

Frieke Ontwerpatelier is specialist in grafisch ontwerp. Frieke maakt zowel ontwerpen voor ZZP-ers, het MKB en multinationals. Je kunt bij haar terecht voor logo, huisstijl drukwerk, reclame materiaal, brochure, website. Ben u benieuwd wat Frieke voor u kunt betekenen, plan zelf een vrijblijvend kennismakingsgesprek via haar website: www.frieke-ontwerpatelier.nl

Geen langdurige therapie maar een gesprekspartner die het kind en de ouders verder helpt. Heb je daar behoefte aan? Dan ben je bij BinnensteBoven Kindercoaching aan het goede adres! Kindercoaching is zeer geschikt om je kind weer op weg te helpen, maar jij bent als ouder een belangrijke en onmisbare schakel in het geheel. Zelfs als de hulpvraag zich buitenhuis afspeelt. Om die reden vind ik het belangrijk om ouders intensief te betrekken, zodat de resultaten ook blijvend zijn! Meer informatie? Kijk op www.binnensteboven.net

Kenmerken

Extra omschrijving

  • Public Transportation:

    Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

  • Neighborhood:

    This is tab #2.

Locatie

Gasthuisstraat 28, Kaatsheuvel, Nederland

Bijlagen

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Je bericht is succelvol verzonden. We nemen z.s.m. contact met je op.